Mesaj Sayısı : 27Points : 33 Rep Points : 0 Kayıt tarihi : 18/07/09
Konu: Lütfen Yardım ... C.tesi Tem. 18, 2009 3:17 pm
yaa arkadaşlar internet sitem çok yavaş açılıyor ... diğer siteler çok hızlı bir sekilde açılırken nedense kendi sitem çok yavaş açılıyor ve anasayfadaki bazı animasyonlarım dona dona hareket ediyor ... mesela hoşgeldiniz yazısı vb..vb..
Lütfen birisi yardım etsin çok sinir oldum
siteme girip bakarsanız ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız ...( reklam alanında adresim yer almaktadır )
sorun giderilmiştir ... bu sorunu yaşıyorsanız lütfen yeni bir konu açmak yerine bu konuya gelen cevapları takip ediniz ... [ ADMİN ]
En son Admin tarafından Perş. Ağus. 20, 2009 8:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : sorun giderilmiştir ... Bu konuyla ilgili bir konu açılırsa direk silinecektir ..)
tehlikeli_jocuk SG Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 12Points : 26 Rep Points : 0 Kayıt tarihi : 18/07/09
Kardes bu sorun bendede bir aralar oluyordu ama ben anasayfa basta olmak üzere o hoşgeldiniz falan içeren html kodlarını kaldırdım siten tr.gg uyumlu ve kar yağıyor onları bloke edersen yavaslamaz ve ekranda donmalar meydana gelmez ...
Admin
Mesaj Sayısı : 204Points : 2673 Rep Points : 2 Kayıt tarihi : 16/07/09 Yaş : 34 Nerden : ADANA Lakap : KAOS
tehlikeli_jocuk isimli üyemiz çok basarılı ve düzgün bir yorum yapmıştır ... gerçekdende sitenizin sorununa en doğru secim arkımızın dediği sekildediler ... sorun hala devam ederse ki etmez bu alandan tekrar bizi bilgilendiriniz ...
kaan_ülger SG Gelişmiş Üye
sorun giderildiğine göre konunuzun altına sorun giderilmiştir yazıyorum ancak forumu silmiyorum... baska üyeler bu konudan cevap alabilirler ... kolay gelsin ... ( baska bir sorun olursa YENİ KONU açarak bize sorabilirsiniz ... )
kaan_ülger SG Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 204Points : 2673 Rep Points : 2 Kayıt tarihi : 16/07/09 Yaş : 34 Nerden : ADANA Lakap : KAOS
Konu: Geri: Lütfen Yardım ... Cuma Tem. 24, 2009 12:59 am
ARKADAŞLAR ARTIK SORUN GİDERİLDİĞİNE GÖRE LÜTFEN TEŞEKKÜR MESAJLARIMIZI BIRAKALIM ... BÖYLECE KONUYU İLK KEZ GÖRENLER DAHA RAHAT BİLGİ BULABİLSİNLER ...