Site Gelişimi
national geographic kids B-261910-üye_ol
Site Gelişimi
national geographic kids B-261910-üye_ol
Site Gelişimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HEM EĞLENMEK , HEM ÖĞRENMEK ARTIK 2'Sİ BİR ARADA

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  SiteGelisim Destek  Giriş yapGiriş yap  

national geographic kids

3 posters
YazarMesaj
rapcıman
Moderatör
Moderatör
rapcıman

Rep Points : 0

national geographic kids Empty
MesajKonu: national geographic kids   national geographic kids EmptyCuma Tem. 24, 2009 1:58 pm

Bu Ayki sayısının kapak konusu :
Leoparlar güçlü kas yapıları ve uyum sağlama yetenekleriyle doğanın en dayanıklı kedileridir.
Kapak Resmi :
national geographic kids H1
Kids Genel Olarak 15 yas ve altı çocukların hayvanlar alemi , bilim , fen ve teknoloji gibi alanlarda gelişimini destekleyen dergidir ...
Resmi Web sitesinde çocukları bilime ve fene yönlendirici bir çok aktivite barındıran kids kısa zamanda tüm dünya ülkelerinde satısı sunuldu , ve gelen tepkilerde olumlu ( + ) yöndeydi ...
HİÇBİR KARESİ ALINTI DEĞİLDİR .. alıntı diyenler siteyi sölesinler direk mod.lukdan istifa edecem ... sadece resim ve kapak konusunu kids resmi webden aldım ...
tarikcik
Moderatör
Moderatör
tarikcik

MesajKonu: Geri: national geographic kids   national geographic kids EmptyPtsi Tem. 27, 2009 7:37 am

bu derginin kapak sayfasına bakınca bile almak istedim ama bulmadım Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
eğlenceli_girl
SG Gelişen Üye
SG Gelişen Üye
eğlenceli_girl

MesajKonu: Geri: national geographic kids   national geographic kids EmptyÇarş. Tem. 29, 2009 11:17 pm

aylık mı dergi ?? eğer aylıksa bu aylık dergi kalkmış olabilir WinkWink sen yinede diğer sayıya ins Very Happy

national geographic kids
1 sayfadaki 1 sayfası